Ženska moda

Ženska moda

Pri nas najdete oblačila za vse starosti, velikosti in priložnosti. Oblečemo vas od glave do pet. Ponujamo športna oblačila, oblačila za vsak dan ter posebne priložnosti. Nenazadnje imamo tudi lepo izbiro pižam, nogavic in spodnjega perila. Na voljo so tudi oblačila za zahtevnejše postave in večje konfekcijske številke in sicer do 54. Izbirate lahko med široko paleto barv, modelov, različnih vrst blaga, vzorcev in krojev.

Poskušamo ponujati kakovostna oblačila po dostopnih cenah, predvsem evropskih blagovnih znamk, s poudarkom na slovenskih blagovnih znamkah. Poskrbljeno je tudi za alternativo iz uvoza, ki je bolj priljubljena predvsem pri mlajši generaciji. Pri skrbni izbiri oblačil nas vodi posluh do želja strank. Prednost dajemo naravnim materialom.

Lahko izbirate med modnimi ali klasičnimi modeli kavbojk (Holiday, Brug itd.), elegantnimi hlačami in med čudovitimi designi športnih hlač in pajkic, ki se enkratno kombinirajo z našimi jopami in tunikami (Joe&Luca itd.)

Imamo čudovito izbiro majic, tako navadnih bombažnih kot nekoliko bolj elegantnih viskoznih bluzic. Ne manjka se niti bund in jaken za vse letne čase.

Predvsem v poletnem času imamo lepo izbiro oblek in kril. Za popoln videz so tukaj še modni dodatki kot so torbice, rute, šali, nakit in v hladnejših mesecih tudi kape in rokavice.

Lahko se pohvalimo s pestro izbiro pižam in spalnih srajc, priznanih blagovnih znamk kot so Gary, Linclalor…Za udobje pa poskrbimo s spodnjim perilom italijanskih blagovnih znamk Avet, Cotonella, Jadea, Bellidentro itd.

Nekaj blagovnih znamk v naši ponudbi: Joe & Luca, Barbi, Julija, M.D.I., Konfekcija Urška, Holiday, Brug, Brugi, Viriginia Blu, Coline, Max&Liu, Gary, Linclalor, Mili, Avet, Cotonella, Jadea, Bellidentro, Bellissima, Gabriella K., Marinello, M.X.O., Barbara Lebek, Hajo, Kenny S. in mnoge druge.